Rólunk


Lídia Menyasszonyi és Alkalmi ruhaszalon 2003-ban alakult, azzal a céllal, hogy segítségére legyen mindazok számára akik összekötik életüket. A legnagyobb szaktudással és türelemmel állunk az ifjú pár rendelkezésére. Cégünk profilja kölcsönzés. A férfiakra is gondolva gyönyörű kölcsönözhető öltönyökkel állunk rendelkezésükre!

„A fiatal házasulandó párokat gyöngyszemként kezeljük”

Bejelentkezés: Pap Sándorné 06-70-701-9256

Szalonunkban menyasszonyi ruhák, menyecskeruhák, koszorúslányruhák, estélyi ruhák és kiegészítők kölcsönzésével foglalkozik. Termékeink minden igényt kielégítenek a hagyományostól az exkluzív különlegességekig. Folyamatosan bővítjük választékunkat exkluzív menyasszonyi ruhákkal. A mi szalonunk garanciát jelent a modellek egyediségére és a minőségére egyaránt. Ruháink a nyugat-európai és a hazai trendeket követik és minőségi anyagokból készültek. Ruhakölteményeinket azok választják nagy tetszéssel, akiknek életük kiemelkedő napján is fontos a stílus,a minőség valamint a szakszerű, udvarias kiszolgálás. Célunk a házasulandó fiatal párok és hozzátartozóik teljes körű kiszolgálása elegáns környezetben.

"Ne feledd, aznap körülötted forog a világ, te vagy a legszebb, és ennek megvalósításához mi vagyunk a legjobb partnerek.
Az esküvő - annak minden előkészítésével, tervezgetésével - valódi ünnep. Ünnep, amely egy életre szól."